Σάββατο 7 Απριλίου 2007

Μανιφέστο

Λοιπόν ( αυτή η λέξη πάντα μου δημιουργεί έντονο ενδιαφέρον, εστιάζω την προσοχή μου και περιμένω να ακούσω κάτι μεγάλο, αν όμως θέλω να είμαι ακριβής υπάρχουν και λοιπόν που καίνε και τρομάζουν, τα περίφημα λοιπόν του καθηγητή της πρώτης πρωινής ώρας στο σχολείο που οδηγούν στο ωριαίο τεστ, τα περίφημα συμπερασματικά λοιπόν των διαλόγων πριν τους χωρισμούς και τα λοιπόν που λείπουν από την ζωή μας γιατί ποτέ δεν φτάσαμε σε ουσιώδη συμπεράσματα. Κάπου εκεί λες: Ε λοιπόν, άντε και γαμήσου. Και το ρίχνεις στο σεξ. Προσοχή! Όχι στον έρωτα, ο έρωτας κρύβει τα λοιπόν των χωρισμών και σας προτείνω να τα αποφύγετε όσοι είστε ευαίσθητοι σαν κι εσάς. Το σεξ είναι ασφαλές και η επανάληψή του διασφαλίζεται με σώμα κατά πλειοψηφία (????) του αντίθετου φύλου και χρήση latex καπότας. Ελπίζω αυτή να ήταν η πρώτη και τελευταία παρένθεση τέτοιου μεγέθους που θα χρησιμοποιήσω. ) θέλω να ξηγηθώ.

Διάδρομος, στενό πέρασμα που ορίζεται μεταξύ πολύ ψηλών τοίχων ασκέπαστων ή όσο χαμηλών θέλετε με σκέπασμα. Αν τον προτιμάτε με σκέπασμα μην τον χαμηλώσετε πολύ για να χωράτε κι αν είστε χοντροί φροντίστε ανάλογα το λίπος σας. Περί του ορισμού του διαδρόμου έχω να προσθέσω πως στην περίπτωση της ασκέπαστης έκδοσης οι τοίχοι είναι πανύψηλοι για να μην μπορούν έξυπνοι μαλάκες να τους πηδάνε χωρίς να περνάνε τις δυσκολίες της διαδρομής οι οποίες ορίζονται από την βρώμα των διαδρόμων, το μήκος τους, τους θορύβους που ακούγονται και το αν οδηγούν τελικά κάπου.

Ενώστε τους διαδρόμους σας όπως θέλετε. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε αυτό. Το αποτέλεσμα είναι μία διαδρομή κι αυτό είναι το blog μου.

Καλώς ήρθατε.

4 σχόλια:

Nikos είπε...

Οι διαδρομοι της μαλακίας και της βλακείας δεν έχουν ποτέ τελειωμό.
Το θέμα είναι αν υπάρχει εξοδος απο τον σκατολαβύρινθο του ρεαλισμού
Και να μην, στα παπαρια μου

Thimios Dimopulos είπε...

Εξαιρετικό ξεκίνημα, έδωσες στίγμα ισχυρό. Σε αυτό το διάδρομο, κάνε μια εξαίρεση και βάλε που και που κανα άνοιγμα, έστω ένα παράθυρο. Εσένα δεν θα σου κοστίσει, αλλού όμως σπανίζει. Όλα θα πάνε καλά.

indio είπε...

Υπάρχει μόνο διάδρομος.

Τρύπες και Παράθυρα σκεφτόμαστε όταν ξεχνάμε γιατί περπατάμε.

Παρόλα ταύτα, δυνατό το ξεκίνημα. Και σ' ανώτερα, ή καλύτερα, και σε βαθύτερα.

achilleas είπε...

Αυτό που όλοι περιμέναμε!

Και εγώ άλλος ένας φανατικός αναγνώστης.